Fisk med potatis och parmesanspenat!
Köp en god bit fisk att själv panera och stek.
Parmesanspenat
400 g hackad spenat
1½ msk smör
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 dl riven parmesanost
salt, peppar
Stek spenaten i smör, pudra över mjölet, rör om och häll över mjölken. Låt stuvningen sjuda ca 3 min. Blanda ner osten. Salta och peppra.
Bjud på nystekt panerad fisk, kokt potatis och parmesanspenat såsen!
Parmesanspenat
400 g hackad spenat
1½ msk smör
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 dl riven parmesanost
salt, peppar
Stek spenaten i smör, pudra över mjölet, rör om och häll över mjölken. Låt stuvningen sjuda ca 3 min. Blanda ner osten. Salta och peppra.
Bjud på nystekt panerad fisk, kokt potatis och parmesanspenat såsen!
Kommentarer
Trackback