Rotfruktsrösti!
Supergoda till mycket.
Går utmärkt att servera som en vegetarisk rätt med en god kall sås och en fräsh grönsallad kanske med lite fetaost och oliver i:-)
2 morötter
100g persiljerot
100g kålrot
5 medelstora potatisar
2 äggulor
1 kula mozzarella
1 dl tunt skuren purjolök
Skala och riv rotfrukterna och potatis grovt. Blanda med purjolök, äggula och grovt riven mozzarella. Salta och peppra.
Hetta upp lite olja i pannan, klicka ut ca 1 msk stora klickar av rotsaksröran och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
Går utmärkt att servera som en vegetarisk rätt med en god kall sås och en fräsh grönsallad kanske med lite fetaost och oliver i:-)
2 morötter
100g persiljerot
100g kålrot
5 medelstora potatisar
2 äggulor
1 kula mozzarella
1 dl tunt skuren purjolök
Skala och riv rotfrukterna och potatis grovt. Blanda med purjolök, äggula och grovt riven mozzarella. Salta och peppra.
Hetta upp lite olja i pannan, klicka ut ca 1 msk stora klickar av rotsaksröran och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
Kommentarer
Trackback