Thailändsk kycklingsoppa
4 pers ca 20 min
100g färska champinjoner
smör
6 dl kycklingbuljong
3 kycklingfileer
1 liten strimlad purjolök
½ röd strimlad chili
4 dl kokosmjölk
salt
1 lime rivet skal och saften
Skölj och skiva svampen. Stek i smör.
Koka upp kycklingbuljongen. Lägg ner strimlad kyckling, purjolök, chili, kokosmjölk och salt. Låt putra 5 min. Lägg i svampen. Smaka av med lime.
Servera med nygräddat bröd!
100g färska champinjoner
smör
6 dl kycklingbuljong
3 kycklingfileer
1 liten strimlad purjolök
½ röd strimlad chili
4 dl kokosmjölk
salt
1 lime rivet skal och saften
Skölj och skiva svampen. Stek i smör.
Koka upp kycklingbuljongen. Lägg ner strimlad kyckling, purjolök, chili, kokosmjölk och salt. Låt putra 5 min. Lägg i svampen. Smaka av med lime.
Servera med nygräddat bröd!
Kommentarer
Trackback