Kasslergratäng
900g potatis
500g kassler
1 rödlök
250g fryst tärnad mango
2 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
2 msk svensk senap
1 msk finriven färsk ingefära
½ tsk salt
1 dl stark riven ost
en god blandsallad
Sätt ugnen på 225 grader. skala & koka 900g poatis.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem omlott i en smord form. skär rödlöken i tunna skivor.
sprid ut löken och mangon över kasslerna, krydda med 1 krm svartpeppar.
Blanda grädde, senap och ingefära. krydda med salt och svartpeppar. Häll över kasslern. Strö på osten och gratinera 15min.
Häll av och pressa potatisen.
servera md grönsallad.
500g kassler
1 rödlök
250g fryst tärnad mango
2 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
2 msk svensk senap
1 msk finriven färsk ingefära
½ tsk salt
1 dl stark riven ost
en god blandsallad
Sätt ugnen på 225 grader. skala & koka 900g poatis.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg dem omlott i en smord form. skär rödlöken i tunna skivor.
sprid ut löken och mangon över kasslerna, krydda med 1 krm svartpeppar.
Blanda grädde, senap och ingefära. krydda med salt och svartpeppar. Häll över kasslern. Strö på osten och gratinera 15min.
Häll av och pressa potatisen.
servera md grönsallad.
Kommentarer
Trackback