Hallonmuffins med vit choklad!

100g vit choklad
100g smör (använd alltid SMÖR, gärna osaltat)
2 ägg
2 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker (välj vaniljsocker med äkta vanilj)
2 dl vetemjöl
3 dl riven kokos
125g färska hallon

Bortsett från chokladen går det att köpa alla ingredienserna EKOLOGISKA, vilket vi väljer. De flesta vetemjöl även många ekologiska innehåller askorbinsyra. Men SALTÅ KVARN har ekologiskt vetemjöl utan askorbinsyra-finns på COOP!

Riktigt fin och bra choklad utan massa E-ämnen i finns hos http://www.escalante.se/ som ni finner på Mariedalsvägen i Malmö!

Sätt ugnen på 200 grader. Grovhacka chokladen. Smält smöret och låt det svalna. (ALLRA HELST SKA NI LÅTA BLI ATT SMÄLTA SMÖRET, TAR NI FRAM SMÖRET 1 TIMME INNAN, LÅT DE BLI RIKTIGT RUMSTEMERERAT SÅ GÅR DET ATT RÖRA NER SMÖRET SÅ, RESULTATET BLIR DÄRMED MKT BÄTTRE!)

Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt vetemjöl, kokos och smör.

Blanda till en jämn smet. Vänd i choklad och hallon.

Fördela  i muffinsformar och ställ på en plåt.

Grädda mitt i ugnen i 20 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0