Förbannade omklädningsrum!

Att prova bikini kan nog ge vem som helst ångest!
Speglar överallt och detta LJUS som inte lämnar något åt slumpen..usch fy ångest fy fan nu jävlar är de träning 6 dagar i veckan och stenhårt med matintaget. Fast på maten känner jag att jag är himla duktig!
100% fullkornsknäcke på morgonen och lättmjölk att dricka, lunch en stor sallad och lite olivolja som dressing och middagen kommer 5 av 7 dagar varje vecka från Linas matkasse resp Mat i veckan är recept framtagna av dietist. En frukt under dagen och en massa vatten så känner mig flitig där!
Skulle vägt mig idag men hann inte så får fixa de nästa vecka. Ska bli spännande och se vad som hänt.

HIttade tillsut en bikini som jag är väldigt nöjd med iaf!

Idag har Jonas och jag haft en skön dag på stan, mest vandrat runt ute i solen. Till unch blev de en sallad på Bageri cafeét på Gustav A torg, solen värme fint! Räksallad med ägg och vinägrett som dressing, i glaset VATTEN!
Trots mkt promenad i Jonas takt=snabbt så snörande jag på mig skorna och for ut på en 5km runda!

Till middag blev de rödbetssoppa, ädelostcreame & vitlöksbaguette!

ÄR SÅÅÅÅÅ STOLT ÖVER MIN LILLE KILLE VILMER min älskling han har varit på bio med pappsen idag & sett Toy Story 3! i TVÅ timmar har han som bara är 3 år suttit helt still och förtrollad av filmen. DUKTIGA DUKTIGA VILMER!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyckte de va så kul och spännande och somnade direkt i bilen sen. GULLUNGE!

Med tunga tårar genom en blogg

Hittade till en ny blogg igår genom Föräldrar & barn.....började läsa från start och sen va jag fast i hennes mörkaste mardröm som blev till verklighet innan hon svårt sjuk fick somna in och lämna sin lilla dotter och man efter sig. Så jävla grymt livet kan vara... Trots denna mörka historia om ett verkligt liv som är vardag för allt för många och som för mig känns alldeles för grym för att vara sann va läsningen så fin, djup och full av kärlek till sin man och deras lilla Tilda 2år.... Tårarna forsade ner för mina kinder helt okontrollerat... När jag läst sista inlägget, låg mörkret tungt utanför. Klev ur sängen och in till mina små älskade barn, tittade på dom med mina tårar som rann än, pussade deras mjuka bulliga kinder, smekte över håret sen satte jag mig på golvet inne hos dom. Lyssnade på deras lätta med djupa andetag dä dom sov så gott. Kände mig så lyckligt lottad att jag får vara frisk och uppleva allt fint dom har att erbjuda oss varenda dag.

Min älskade Jonas och mina barn är dom viktigaste människorna i mitt liv, min familj och min stora trygghet, det är hos dom jag vill vara för alltid, få bli gammal och uppleva många vackra minnen.

Idag är en ny dag. Dagen har flutit på, jag har gjort min träning, bageri lang har varit igång. I kylen finns 8(!!!) Olof Vicktors ljusa som ska jäsa över natten. Jonas & Vilmer har varit iväg och plockat massvis av havtorn.
I skrivande stund sitter Jonas med ett berg framför sig och pillar loss havtorn från kvistarna som han haft i frysen. hemska burskar fulla av taggar, men dom små bären vill man ju åt!

På tv:n visas Ernst sommar, et drömhus har tagit form i en miljö jag mer än gärna skulle bott i. Harmoni, natur och ett lugn som bara finns i sådana miljöer!

Nu ska jag hjälpa mannen att plocka havtornen=)

Fantastiskt fest!

En fantastisk fest är nu över!
Jonas & Tuva är ordentligt firade med massa finfina presenter! Tuvas hörna va rosa rosa rosa & allt va så himla fint till henne!
Vi hade bra väder hela kvällen, alla va glada och verkade nöjda i vårat stora tält! Maten va god & nästan allt gick åt!

Har varit iväg idag och reklamerat 2 saker som Tuva fick. Ett par tights som hon hade igår, blev hål på knät sen ett par Hello Kitty mokasiner superfina, men efter hon krupit runt igår va dom helt uppslitna och luddiga alltså därmed skitfula! Så fick presentkort för dom så får jag byta till något annat!

Betalt in en del till resan igen, så bara 2661kr kvar sen e allt betalt. September ska vi leva på bröd och vatten varannan vecka....hua så mkt pengar det gått denna veckan...Festen landa på 6000kr...tackar mina underbara föräldrar som åkte till Tyskland och handla 4 flak öl, 1 flak cider & 12 liter vin som vi fick! Bilen varit på service 3000kr...present till Jonas...2661kr på resan som ska betalas nu...pass 500kr...Tim va tvungen att ha lite nya kläder så han fick 4 nya byxor....ja de har bara trillat iväg, lagt in alla räkningar idag-DEPPIGT! Tror varenda kvartalsräkning kom denna månaden.

Jaja...de får gå=) Man har inte speciellt mkt lön när man går mammaledig!

Tuva fick docksulky, docksäng & docka i present...dom presenterna är Vilmer minst lika glad för! Just nu går han runt här med en Pippi väska, dockvagnen och dockan=)

Ärende

De blev lite turer idag. Började med Entré där det blev lunch och gummistövelköp till Vilmer-till hans lycka ett par MacQueen! Sen for vi till Andys lekland där Vilmer & Tuva har busat sig trötta, vidare sedan till Toys r us för att kolla presenter till Tuva från oss...inget köp dock. Väl i bilen igen gick barnen i deck direkt!

Bokat in bilen på 4000mila service, kollade med Peugeot som tog 4200kr....sen kollade jag med vår verkstad här i Lomma Feldts Bilservice som tog 2500!!!! Liiiiiite prisskillnad, så Feldts it is!

Jonas är upp och lägger Tuva nu, går sådär....nu fick hon en liten powernap i em och det räcker för att den lilla loppan ska få extra energi och inte somna kl 19....nu e kl 20:40 och hon håller på än...TRÖTTSAMT!

Blev Kryddiga sepnatenchilladas med sval yoghurtsås till middag från Linas matkasse idag-supergott!!!!

Fullspäckad men avslappnat!

Så har de senaste 2 dagarna sett ut=)

Igår va min syster Marie här med man och barn. Elvin har blivit så stor och pratar massor! Vi fick en heldag ihop med bagelfika, promenad med glasshopping, lekplaatsbesök, bus i trädgården och grillning på kvällen.

Morgonen började med att Tim for ut i trädgården och såg att Benj va hos grannarna-STOR LYCKA-Tim fick snabbt på sig kläder och blev klar. Sen hade jag tillslut hela familjen Mould här inne så de blev bagelfrukost här! Mysigt med sällskap och spontanfrukostar!!!!
Vid lunchtid kom mina föräldrar, blev kalops till lunch som jag hade kvar, sen bytte Roland om direkt, klippte gräsmattorna och rensade ogräs-TACK BÄSTE FAREN! Vilmer har hjälpt morfar med trädgårdsarbetet, vilket såklart varit himla spännande!

I telefonen kom aviserings sms från H&M, äntligen kom mina kläder!!!
Är så nöjd!!!!!!!!!!! Va länge sen ajg unna mig lite kläder, de flesta klädpengarna går till barnen...man prioriterar ju dom också=) Men idag kom så mina efterlängtade TREGGINGS ( som jag förälskat mig i) och 3 tunikor i olika modeller men alla vita och marinblå randiga! Såååå fina tycker jag dom är! Även ett par mörkrosa hello kitty leggings till Tuva med silvriga hello kitty tryck överallt! Hon blir så tuff i dom, älskade lilla ungen.

Nu ikväll har Cissi & Lasse varit här, precis lika trevligt som alltid!!!! Kräftskiveplanering igång inför den årliga kräftkalajset=) Längtar <3

Nu ska vi krypa till kojs. natti på er!

de går så fort..

bar precis ner Tuva för trappan eftersom hon sovit middag, satte henne på golvet Tim kallade och ville bara få hjälp med studtmattan...när jag varit där ute i 30sekunder kom jag på GRINDEN....for in och högst uppe med bara ett trappsteg kvar fanns Tuva...lycklig över att ha fått gå i trappan själv! Mitt hjärta hann dock stanna innan jag såg henne och hon va i min famn...UNGE!

Träningen klar för idag! Snabb gång 2km, SPRANG sen 1km, gick snabbt igen 1.3km och sprang igen 700m! Så har iadg sprungit 1.7km och känner mig så stolt över mig själv!!!!
Min 5km runda är nu nere i 40min och är nu nerpressad ytterliggare 2 min sammanlagt har jag ökat tempot oh krymt tiden 15min!
När jag kom tillbaka blev det 50 situps och 10 armhävningar också.....plus 1 liter vatten!!!!

Lunchen bestod av en stor tallrik grönsallad, några skivor parmaskinka & lite färskriven parmesan! Supergott!

Tim har idag mest varit i poolen hos grannarna eller spelat tv-spel.

Jonas och jag skulle ha lite myskväll då jag varit nere på fiskeboden och köpt oss varsin räkmacka men sen ringde jobb och hade kriss inatt...pengar behövs så jag tackade motvilligt ja!
Pengar löser inte allt men för oss som inte har så mkt skulle de hjälpa enormt!!!!!!!!!

Filmkväll!

En efterlängtad filmkväll tar snart vid!
Barnen har nu somnat (utom Tim) så här råder ett stilla lugn...Så skönt för idag har de varit påfrestande!

Tim och jag har iaf haft några underbara timmar vid dammarna där vi fiskat bara han och jag!

Nu ska Carita och jag sjunka djuuupt ner i soffan, tugga på något gott och se film! Ska bli mysigt med en tjejkväll =)

Dagens!

Såja då va dagens powerwalk på 5 km avklarad! Klapp på min axel:-)
Familjen åt pommes idag till köttet JAG åt en stor sallad till min köttbit! Endast vatten i glaset senaste dagarna!

Kl närmar sig läggning för Vilmer, sen ska Tim också i säng tidigt eftersom vi ska upp 7.


Ljuvlig sallad på grillade primörer!

recept kommer senare:-)

Bland gelé, brödbak och saft!

Min underbara man som kämpar på med att vi ska slippa halvabrikat och få ärska varor är underbar!!!

Idag har han gjort 2 liter svartvinbärssaft, de blir många många goda glas saft, han har även gjort egen svartvinbärsgelé OCH bakat nyttiga bröd till mig! JAG ÄLSKAR DIG!

Annars har ordningen återställts, GRANNARNA är hemma och barnen är ÖVERLYCKLIGA!
Vilmer har saknat Benjamin såååå mycket så idag va de glada miner när dom kom hem! Tur de inte är några långresor Carita!

Ikväll ska Jonas & Vilmer på Cirkus Maximum här i Lomma. Imorgonbitti ska Tim och jag upp kl 7(!!!!) för att bege oss iväg på några timmars fiske! Ska bli mysigt med bara vi två!

Hittade ett gott recept idag på en sallad på grillade grönsaker. Just nu är jag sugen på ALLT jag bestämt mig för att inte äta sen ett tag tillbaka...coca, hamburgare, choklad .....mmmmm älskade choklad:-(...ljust bröd, chips, pommes, feta såser, vin, öl, cider....hua men jag ska ge kroppen en kick med mkt träning och bra mat!
Skulle gympat idag men då jonas åker iväg på cirkus har ajg ingen barnvakt så de blir en powerwalk istället ikväll.

Powerwalk & Toys r us!

Började dagen med min 5km runda! 45min gick jag på idag med 2 små sträckor där jag joggade! Tjohoo till mig:-) Imorgon ska jag försöka komma iväg på gympan om jag hinner, cirkus imorgon för Jonas & Vilmer så får se hur vi hinner!

Igår körde vi en tur nere på Österlen, första stoppen blev på Olof viktors bageri! Ekologiskt och allt från grunden, inga färdiga pulver utan allt bakas enligt gammal tradition i stenugn och på surdeg görs allt bröd-SÅÅÅÅ GOTT!!!!

Vidare färd genom lite småbyar mot Simrishamn (vi kände oss något stressade då Tuva bara skrek i bilen, så blev inte så lugnt och behagligt som vi tänkt oss....) I Simrishamn tog vi en promenad i hamnen och käkade glass (lyckades också tappa den enda nappen Tuva hade med sig.....)
I hamnen stötte jag på min gamla arbetskamrat och hennes dotter med familj!

Idag fick vi sova till 8:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄR våra barn senast sov så länge kan jag inte minnas, sovmorgon!
Efter promenaden blev de frukost, hemmafix, svartvinbärs plock så Jonas kan göra en massa saft!

Sen mötte jag upp svärmor för lite presentshopping till Tuva. Blev en fin docka som ska vara från min mormor och farmor köpte älvornas stövel från Play2learn.



Nu har jag sjunkit nmer i soffan, underbara svärmor har åkt hem, Tuva sover och jag hoppas Vilmer snart gör detsamma,.. Jag hoppas få lite sömn innan ajg ska bege mig iväg och jobba natten på kronodal.

Börjar närma sig nu!

Fick sova till 7:30 idag också-underbart!!!

Tog en powerwalk igårkväll efter middagen, 50min i ett rasande tempo! Ordentligt svettig och slut i benen när jag kom hem!
Tänkte undersöka om dom har IW på F&S här i Lomma, verkar vara en kul och jooobbig träningsklass!

Idag firar Jonas & Jag 5 årig förlovningsdag!!!!!
Ikväll blir de en god bit mat och ett glas vin!

Nu börjar de närma sig mot både Jonas överraskningsdag och 30&1års festen!!

Underbara svärmor ska hjälpa mig baka lite kladdkakor!!! Alla engångsartiklar är inköpta, mina föräldrar fixar öl & vin, maten ska beställas och kommer färdig hit!

Ska ringa idag och bara checka av de sista till den 11e då Jonas får sin 30års present av mig <3

Tröttheten sköljde över mig...

Blev plötligt så trött..bäst att hoppa in i duschen istället innan man blir för seg.

Har iaf fått gjort en del ändå...dammtorkat, dammsugat, tvättat golver, skurat badrummet och hela köket med luckor och allt!
Tuva sover & vi har fått i oss lunch.

Nu sjönk vi ner i soffan, skulle fönstershoppa på H&M shop online men BUTIKEN VA FULL....att en butik på nätet kan vara full...jaja!
Vilmer tittar på Mamma Mu med grannkillarna.

Har spanat lite presenter till Tuvas stora 1 årsdag=)

Nu försvann barnen ut istället...studsmattan!

Jag ska se om jag kommer in på HM igen, sen försöka hinna duschen innan Tuva vaknar.
Vid fyra tiden kommer Maria & Daniel ut en sväng.

RSS 2.0