MAMMOR ÄR BÄST!!! Tack älskade mamma för a...

MAMMOR ÄR BÄST!!! Tack älskade mamma för att du finns & alltid hjälper mig!!!!! Trillat ner i soffan efter en mkt jobbig dag. All kraft är slut....uppladdning sker med glögg & pepparkakor samt förhoppningsvis sömn!!!!


MINA EKOLOGISKA SAFFRANSBULLAR!!!! Tänkte ...

imag0374 (MMS)

MINA EKOLOGISKA SAFFRANSBULLAR!!!! Tänkte variera mig, inte måste det alltid vara lussekatter. För mig är det själva saffranen jag vill åt, doften & smaken! Så det blev bullar istället med socker på! Goda miljön & inga konstiga ämnen....dessutom är de helt ekologiska undantag saffranet som va Santa Marias vanliga! Goooooooda!


Tuva.........min lilla solstråle är så sju...

imag0392 (MMS)

Tuva.........min lilla solstråle är så sjuk....hög feber & en riktigt rälig halsfluss. Hon har så fruktansvärt ont & jag lider när jag ser hur dåligt hon mår....


Bättre sent än aldrig...

DE va länge sen jag skrev här! Inte så mycket har hänt egentligen då vi, som jag känner det, levt isolerande sen vi kom hem från semestern i Oktober... Först fick jag reda på att jag hade shigella...sen blev Tuva dålig också Shigella och därefter även Jonas.... Lätt att bota då det endast är antibiotika i 3 dagar men sen måste man vänta 1 vecka innan man kan lämna nya prover för att se så inget finns kvar. För att bli frisk måste man lämna 3 negativa prover. Så det har tagit sin tid... Ovanpå detta blev Tuva dålig för 2 veckor sen med ordentlig hosta. Förra måndagen va jag iväg med henne på vc för hostan men hon lät fin på lungorna. I helgen försämrades hon ordentligt, fick 40 graders feber och har skrikit sig igenom nätterna....JOBBIGT! Att hon hade riktigt ont förstod vi men var... Så igår va de åter dags för besök hos farbror doktorn!
En riktigt ful hals lät domen, full av små sår och beläggningar....en halsfluss! Inte konstigt vår lilla pussgurka haft så ont! Nu KÅvepenin Frukt i 10 dagar TRE ggr om dagen...en kamp mellan oss och Tuva varje gång. Men det går och jag hoppas att den snart börjar göra lite nytta!
Vi kämpar oss igenom dagar och nätter, minimalt med sömn. Hon gråter sig nästan igenom hela nätterna & middagssömnen. Det är otroligt påfrestande men de kommer ju vända bara hennes mun snart börjar läka igen!!!!
I övrigt är jag tillbaka på mitt jobb fullt ut, känns faktiskt kanon OCH det är roligt att åka till jobb!!!
Den 9e ska vi ha julfest med jobbet, ska bli himla skoj att träffas lite utanför jobb!
Julklappsshoppingen är i de stora hela klar och paketen inslagna.

HAT & KÄRLEK!

Jag har en sån ENORM kärlek till min familj, jag är så lycklig för mina älskade barn som ger mig en sån lycka varje dag och jag är gift med världens underbaraste man!!!!!!!!!!!! DÄR i dom alla finns min stora kärlek!
Det är varje dag enormt mycket att stå i med en familj på 3 barn men vi har så kul den mesta tiden, de händer massa roligt med en 1 åring, en på 3½ & en på snart 10år och vi har flera mysiga stunder som vi tar vara på.

Hat har jag nu allmänt mot ALLA J*VLA prylar som gär sönder i vårat hem just nu... Idag va de dags för tvättmaskinen! FÅR SPEL! För 3 veckor sen lyckades jag ju utan att ajg märkt de sätta mig på mina glasögon på flyget dom hitta jag i 2 delar... 5000kr för de nya... Dessutom har jag varit sjukskriven 1½ vecka för Shigella, VAB:at för Tuva & Jonas är sjukskriven 3 veckor för sin Shigella så våra löner lär ju vara botten! Jonas ska få 2 veckors betalning från smittskydds någonting...de kan man ju undra när han får...försäkringskassan betalar ju ut lite när de passar dom och skiter i att man har räkningar. Har bara hat mot allt sånt just nu. Fan de måste vara jävligt skönt att slippa bry sig om man har råd el inte!

MEn kärleken har jag till 200% och det gör mig så lycklig!

Precis kommit ner efter nattning av Vilmer, min fina fina goa kille. Där hämtar jag mycket kraft. Att krypa ner hos honom varje kväll, läsa saga och han ligger nästan kind mot kind, suttar på sin napp, helt trygg i min famn, sen dricker han sin välling, vi släcker och han somnar alldeles kloss mot mig med sin hand på min kind. Stor mammalycka!

Imorgon ska jag ha en annan mammakärlek, då ska jag iväg med MIN fina mamma till Vellingeblomman med Tuva & Vilmer! MYS!

Check!

Check...de känns som att man betat av lite sista tiden, krossat brillorna, shigella, stambesökare på lab mm.

Idag har jag hunnit med att först bli väckt kl 5 då vilmer inte ville sova mer (han sa till Jonas redan igår kväll att han inte skulle sova länge) , tidigt i duschen, möte med dietist 8:30 i Lund och då först ett besök på lab på Lomma vc, hem igen, ut med barnen i duggregnet men de tyckte dom bara va kul, en timme va vi ute & gick, sen välling till Tuva, i säng med henne, handla, fixa lunch & NU boom rätt i soffan. Vilmer är förkyld & har feber. Så nu har jag hoppat i myskläderna för nu ska vi hålla oss inne nästan hela dagen. Måste till Entré sen FÖR MINA NYA GLASÖGON E KLAAAAAAAAAARA!!!!!

CHECK!

Vi gick en sväng bort till Vilmer dagis inne, jag, Vilmer & Tuva. Tuva gick hela vägen dit & nästan hela vägen hem & fick lekt av sig lite ute på dagis. Hon gick rakt fram till en grupp småbarn som lekte där, min sociala lilla flicka! Vilmer skulle tvunget ha sina randiga vantar & självklart hade vi glömt dom på dagis, men de gick ju bra. Han fick sina vantar så ingen skada skedd!

Igår va vi e sväng på IKEA för att kolla in nya säng  till både Tim & Vilmer, så nu har vi bestämt oss och jag har hittat en kombinerad tv möbel/förvaringslåda som Tim ska få. En ny serie i Barnens IKEA. Sugen på det inne hos dom små med, att sälja TROFAST och ha in dom men får se. Nu börjar vi med att få ut den stora hemska sängen som blivit nerklottrad och in med en ny fin växasäng.

På Toys r us kikade jag ut lite julklappar till barnen som dom önskar sig & som är vettigt.


RSS 2.0