Kalas, feberfrossa & de eviga åkandet på sparkcykeln...

Äntligen va de så dags för Vilmer att gå på sitt första riktiga barnkalas! Han har väntat sååå på denna dagen. Imorse va han pigg som en mört, for runt här på sin sparkcykel (som vanligt) och undrade NÄR vi skulle köra till Theo.
Det va dessutom maskerad kalas, så att både få vara utklädd till spindelmannen OCh gå på påkalas bättre kan väl knappast en dag få bli!

Han klädde själv av sig pyjamasen, for upp och hämtade nya kalsonger, borstade gladeligen tänderna, tog på sig sin spindelmannen dräkt hjälpte mig slå in paket! Detta skedde vid kl 9 och han skulle vara där 12....:-)

Kalaset gick jättebra, Vilmer tyckte de va SÅ kul, de lös i ögonen på honom och han busade, lekte lekar, åt och skötte sig utmärkt!

När kalaset va slut började Tuva plötsligt att darra i hela kroppen och munnen som när man hacka tänder...den va sååå synd om henne hon såg helt färdig ut... När vi kom hem tog jag tempen...39.4! STACKARS LITEN... Nu pillar hon sig i örat stup i ett, förbereder mig på en jobbig natt.
Somnade sju och har precis varit uppe och tröstat henne för hon grät nu. JOnas är på svensexa så får se när han kommer hem men han ska upp kl.05 eftersom han jobbar A-tur imorgon så kan inte ta hjäp av honom inatt han behöver sova.

Vilmer & jag beställde pizza ikväll som vi fick hemkört-VILKEN lyx!!!!
Vilmer åt några tuggor pizza bara MEN tuggade i sig hela TVÅ burkar med pizza sallad. Nu har han dessutom ätit 4 rån med smör och ost.Alldeles strax välling sen e de natti natt för honom med.

Eviga åkandet på sparkcykeln står Vilmer för...denna blixten McQueen sparkcykel är med överallt, ska han från ett rum till ett annat åker han på den....till köket, från köket, till toa, till vardagsrum hit och dit, till affär, ut på promenad, ute på trädäcket med andra ord ÖVERALLT och blixten ska med vart vi än kör...:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0